« grįžti atgal

Šokių pamokos Skirgiškių bendruomenės nariams su 20% nuolaida
2012 sausio 15d.

Tomo Petreikio šokių studija maloniai kviečia jus smagiai mokytis šokti!

Išmokę pasaulinės pramoginių šokių programos šokius: tango, valsą, sambą, čia-čia-čia ir kt., gerai jausitės ir vakarėliuose tarp draugų, ir aukščiausio lygio pokyliuose. Šokių pamoka – tai poilsis po Jūsų kasdienių rūpesčių ir įtemptos darbo dienos.

DĖMESIO: renkama nauja grupė nuo SAUSIO 19 d., KETVIRTADIENIAIS, 18:30 val. kviečiame suaugusius į pradedančiųjų pramoginių šokių grupę Balsių pagrindinės mokyklos mažojoje sporto salėje.

Šokių mokytoja – Mažena Narkevičienė.

Užsiėmimo trukmė 90 min. 4 sav. kaina 1 asm. – 110 Lt.

Skirgiškių bendruomenės nariams 20% nuolaida!

Šokti išmoksta visi! – Tai mūsų metodika, patirtis ir profesionalūs šokių mokytojai. Mūsų studija išskirtinė šokių mokymo programa ir jos tęstinumu – po 2-3 mėn. laisvai šoksite šokių vakaruose ir pokyliuose, baigę mokytis šokti pradiniuose cikluose, galėsite tobulinti šokio atlikimą, siekti aukštesnio lygio, dalyvauti konkursuose.

Mokome šokti 21-ius metus, pas mus išmoko šokti apie 30 tūkst. žmonių.

Studijoje įvairiomis progomis organizuojami šventiniai šokių vakarai, nepakartojamų įspūdžių kasmet palieka Didysis šokių pokylis ir Tarptautinis medalininkų konkursas.

Kviečiame įsijungti į šokančiųjų gretas ir tikime, kad laikas, pralestas mūsų šokių studijoje, suteiks jums daug džiugių, nepakartojamų akimirkų!

 

Informacija tel: 2757409, 8 612 19937
El. paštas: info(a)valsas.lt
www.valsas.lt