Laba diena. Ir as, gal siek tiek jau paveluotai (nes buvo problemu su registracija), noreciau pasisakyti sia tema, perskaiciusi visu jusu komentarus. Pirmiausia, visiskai nesutinku, kad is p.Gintaro reiketu atimti jo suni. Suo del to nekaltas, o taip padare, butent Guve nuskriaustume labiausiai. Antra, esu pakraupus p.Gintaro 'pasiteisinimu'. Mano nuomone toks elgesys apskritai yra nepateisinamas. Tai yra nezmoniska. Dar ziauriau yra tai, kad suni norejote suzeisti, o ne nusauti. Ar smagu matyt, kaip jie kankinasi? Trecia, linkiu jums, p. Gintarai, apsispresti, kas jums yra svarbiau: ar jusu vaiku saugumas (jei jau sakote, kad jie yra nesaugus del rujojancia kale lankanciu sunu, kitaip tariant, del jusu nepagristo nusistatymo pries sterilizacija), ar tai, kad sterilizuota Guve gali pasikeisti (beje, tikimybe, kad taip atsitiks minimali, pasikonsultuokite su veterinarais, jie jums papasakos ir nereikes 'eksperimentuoti')! Dar noreciau pridurti, kad ginklas is jusu turetu buti atimtas, nes savo akimis maciau, kaip jusu sunus 'puikavosi' tevelio ginklu be jusu prieziuros. O tai jau kelia pavoju ne tik jam paciam, bet ir musu visu saugumui. Nemaciau, kaip viskas vyko ta vakara, bet asmeniskai man kyla daug klausimu. Esu didele sunu myletoja ir nemazai apie juos ismanau. Ir zinau, kad suo, kuris yra salia rujojancios kales, nebemato nieko aplinkui. Jam nerupi jokie zmones ir jis neturi laiko ant ju urgzt. Jo tikslas tada yra tik vienas. Todel niekada nepatikesiu, kad gynetes. Ir dar manau, kad jums turetu buti geda. Esate tvirtas vyras, o problemas sprendziate ginklu. Manau, kad nesate 'piktybinis', bet turit akivaizdziai ziauru pomegi. Jums reiketu tai pripazinti paciam sau. Dar galvoju, kad normalus, paprastas, eilinis zmogus niekada negaletu atimti gyvybes jokiam kitam 'protaujanciam' padarui. Kas jus toks, kad galetumete spresti, kas turi gyventi, o kas ne? Ir, jei skaitysite mano pasisakyma, noreciau paprasyti, kad netycia nenusprestumete, kad del visko kalta yra Guve ir kad reiketu nusauti ir ja. Cia del viso pikto. O jeigu ka, rasykite man, as rasiu jai namus.
|