Skirgiškės

Riešės sen., Vilniaus raj.
Dabar yra 2024-03-29, 07:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Darom'11
StandartinėParašytas: 2011-03-25, 11:34 
Atsijungęs
SkIP narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-09-19, 14:51
Pranešimai: 402
Neziurint i tai, kad pavasaris pas mus dar neskuba, noriu VISU paklausti :
Ar siemet Skirgiskese ir aplinkui DAROM'11 ?
:bravo:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'10
StandartinėParašytas: 2011-03-25, 11:48 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2009-04-02, 11:10
Pranešimai: 244
BŪTINAI, negi šiemet purvyne gyvensim?????


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'10
StandartinėParašytas: 2011-03-25, 12:48 
Atsijungęs
SkIP narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-09-10, 14:04
Pranešimai: 18
Miestas: Skirgiškės
aisku D A R O M !!! :friends:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'10
StandartinėParašytas: 2011-03-30, 10:27 
Atsijungęs
SkIP narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-09-19, 14:51
Pranešimai: 402
Tai ir saunu :good:
Dabar pagrindine uzduotis yra visiems uzsiregistruoti www.mesdarom.lt svetaineje kaip dalyviams, nes nuo to priklausys kiek gausim maisu ir pirstiniu :yesss:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'10
StandartinėParašytas: 2011-03-30, 11:12 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2009-04-02, 11:10
Pranešimai: 244
Balandžio 6 d. vyks seniunaičių sueiga dėl akcijos DAROM, kai tik turėsiu papildomos informacijos, informuosiu. Galimai ir seniūnija kažkuo prisidės prie akcijos, nors šiandien seniūnė buvo nekalbi ir nieko nedetalizavo. :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'11
StandartinėParašytas: 2011-04-10, 22:48 
Atsijungęs
SkIP narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-09-19, 14:51
Pranešimai: 402
Labai tikiuosi, kad forume aktyvumas toks menkas TIK todel , kad sia akcija vykdysime jau trecius metus is eiles, todel visiems ir taip viskas aisku :friends:
Siemet imsismes tvarkyti panasia kaip ir pernai teritorija - nuo pat Vilniaus miesto ribos, per visas Skirgiskes, tolyn per Bratoniskes ir iki pat 108 kelio i Nemencine.
Pernai bijodami, kad nesuspesim, akcija pradejome jau penktadienio vakare po darbu. Keli suaugusieji ir gausus burys jaunimelio ejome nuo Vilniaus ribos iki pat Skirgiskiu. "Derlius" buvo nemenkas, bet siemet jis dar intensyviau auga prie staigiojo posukio :evil: Siemet ten netgi darysime atskira siuksliu isvezimo taska (is ten bus isvezamos tik buitines atliekos). Siulau visus galincius ir siemet, penktadieni po darbu vykti tvarkyti to krasto, t.y. nuo zenklo "Skirgiskes" palei kelia, palei upe, miesto ribos link.
Antras ir svarbiausias siuksliu isvezimo taskas bus STOTELEJE. Jis toks iskirtinis todel, kad tik i si taska bus galima suvezti is visos tvarkomos teritorijos visas rastas padangas, nebereikalinga buitine technika, metalus (kibirus, prakiurusias backas, radiatorius ir pan) ir pabodusius ar nebeveikiancius mobiliuosius telefonus. Sio tasko vadove bus Alina Lavris, Skirgiškių seniūnaitė, tel.: 867949954.
Trecias taskas bus is karto uz tiltelio, prie dabartiniu kelininku ritiniu, priesais s/b "Ramuva" pirmuosius vartus. Sio tasko vadove busiu as, Ramune, tel.: 868261018.
Ketvirtas taskas bus ant pieveles, po laidais, ties sankryza i s/b "Ruta", "Skirgiskes", "Varsa", "Ruduo". Sio tasko vadovas - Darius Paškevičius S/b "Pramprojektas" pirmininkas, tel.: 868269454.
Paskutiniai du siuksliu isvezimo taskai bus s/b "Pavasaris 3" teritorijoje - prie rodykles ivaziavimo i S/b "Girija" ir pacioje pabaigoje. Siu tasku vadovas yra Alvydas Germanavičius S/b Pavasaris-3 pirmininkas, tel.: 869846164.

Labai svarbu, kad visos siuksles i surinkimo taskus sugultu IKI 12.00, nes savivartis vaziuos TIK viena karta. Visos veliau sunestos siuksles liks iki kitu metu :shock: Tad geriau pradeti anksciau, o visko sekmingai atsikracius dar liks grazus pusdienis svarioje aplikoje su kaimynais ir bendraminciais pabendrauti, prabegusia ziema aptarti, ateinanciais pavasariniais darbais pasidziaugti :beer:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'11
StandartinėParašytas: 2011-04-11, 01:12 
Atsijungęs
SkIP narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-09-10, 14:04
Pranešimai: 18
Miestas: Skirgiškės
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'11
StandartinėParašytas: 2011-04-11, 09:36 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2009-04-02, 11:10
Pranešimai: 244
Sveiki visi ir visos,

kažkaip nesėkmingai bandau antrą dieną pateikti informacija. Nežinau kodėl, bet ji neišsisaugo, bandau jau 3 kartą, gal pavyks :cratch: .
Informacija iš seniūnaičių sueigos.
Sueiga buvo sukviesta dėl DAROM 2011 akcijos, tačiau informacija labai minimali. Ramūnė pateikė žymiai išsamesnę informaciją, nei gavau aš. Pirmiausia dėl plakatų, kurie visoje Lietuvoje yra platinami, seniūnija ne tik neturėjo, bet ir nieko apie juos nežinojo. :o . Gal todėl, kad jie tik lietuvių kalba išleisti :rofl: . Na bet Sigitai ačiū, padės šį klausimą išspręsti. Plakatai bus. Dėl priemonių - tai jų nebus šiemet, seniūnija aprūpina tik savus (LLRA) prijaučiančius, na o mums teks pasirūpinti patiems. Todėl visus galinčius prašome patiems pasirūpinti maišais ir pirštinėmis. Išties siūlau labai prisijungti prie Ramūnės pasiūlymo akciją pradėti jau penktadienį, nes šiukšlės bus išvežamos 12 val. ir tik vieną kartą. Ko nespėsime sunešti iki 12-os, liks ir seniūnija per 2 savaite įsipareigojo išvežti, bet manau labai turime pasistengti suspėti iki 12-os, nes po to katės ir šunys padarys savo ir mūsų darbas bus niekinis. Visos kitos šiukšlės, apie ką rašė Ramūnė, padangos ir.tt. irgi turi būti suneštos į Skirgiškių stotelę.
Dėl šiukšliadėžės prie stotelės tai buvo daug neigiamų emocijų ir seniūnija eilinį kartą atsisakė ja ten įrengti. Bent jau įsipareigojo kartą per savaitę išvežti tą maišą, kuris yra dabar kaip šiukšliadėžė. Kilo mintis, gal yra norinčių ir galinčiu stalių ar šeip savanorių padaryti iš medžio ją? :roll: .
Dėl 3 varpelių, kurie turėjo atsirasti iki Naujųjų metų prie kioskelio, taip ir neatsirado ir matyt dar negreitai atsiras, nes negavo nei pernai, nei šiemet tam lėšų.
Dėl asbestinio šiferio : anketa, kurią reikia užpildyti, yra pas mane ir pvz. terminas yra pratestas. Tai skleiskit žinią visiems, kas juos turi. Kokios bus kompensacijos, dar nėra žinoma.
Dėl žolės deginimo. Tai numatytos labai nemažos baudos ir labai sugriežtina priežiūra dėl deginimo. Pastebėjus degančią žolę prašau paskambinti gaisrinei bendruoju pagalbos telefomu arba seniunijai.
Dėl gandrų: jei pastebėsite sukant ar jau susuktus lizdus ant aukštos įtampos el. stulpų, praneškite seniūnijai - perkels į saugią vietą visą gandralizdį.
Dėl papildomo finansavimo kelio darbams. Tai pasakė, kad ir taip labai daug gavome per paskutinius 2 metus ir per daug norime (matyt turim džiaugtis kelio kokybe ypač žiemos metu ir dėl patirtų finansinių nuostolių mašinų remontui). Bet siūlau nenusiminti, žinant Ramūnės atkalumą, kas liečią šį klausimą, manau, bendrom jėgom gal pavyks ką nors surasti (papildomų lėšų).
Dėl gražiausios sodybos, namo: seniūnijoje liepos pabaigoje vyks gražiausios sodybos namo, sklypo rinkimai, todėl labai kviečiu jau nuo dabar pasitempti ir ruoštis. Esu pakviesta į komisiją taip, kad labai noriu, kad paskatinimo prizas liktų SKIRGIŠKĖSE, BRATONIŠKĖSE žodžiu mūsų seniūnaitijoje. Dėl prizo tai dar nėra apsispresta, tai gali būti ir piniginis, ir šeip kokia dovanėlė ar lentelė prikalama prie namo. Nuostatai dar neparengti, taip kad, kai tik turėsiu visus kriterijus pagal ką bus renkama, iškarto ir forume, ir skelbimais informuosiu.
IKI susitikimo DAROM 2011 :good:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'11
StandartinėParašytas: 2011-04-15, 15:05 
Atsijungęs
SkIP narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-09-19, 14:51
Pranešimai: 402
Cia yra daug naudingos informacijos kuri pravers ir kasdieniame gyvenime ;)

"Sveiki būsimieji Darom 2011 dalyviai!

Akcija Darom’11 jau rytoj!
Kviečiame dalyvauti! Kartu pasiimti draugus, gimines bei kaimynus ir 10val. rinktis susirinkimo taškuose.
Dar nežinote kur ateiti? Skaitykite čia: http://mesdarom.lt/mesdarom-kur-ateiti.html . Gamta Jūsų laukia!

Ką reikia žinoti akcijos dieną?
Primename, kad į talkos vietą kviečiame atsinešti savo ir draugų nenaudojamus mobiliuosius telefonus, gėrimų ir užkandžių, papildomų pirštinių ir šiukšlių maišų bei geros nuotaikos! Plačiau skaitykite čia: http://mesdarom.lt/mesdarom-naujienos/2 ... diena.html

Nuo praeitų metų akcijos yra pasikeitusi MesDarom Facebook grupė!
Todėl kviečiame visus jungtis prie Darom facebook‘o grupės http://www.facebook.com/mesdarom.lt (spauskite Like/Patinka) ir pasidalinti kaip Jums sekasi tvarkytis.

Fotografuokite ir filmuokite Darom akciją. Nuotraukas talpinkite į Picasa (http://picasaweb.google.com) nuotraukų albumus, o video medžiagą į Youtube (http://www.youtube.com) video galerijas. Nuorodas į foto ir video albumus po akcijos siųskite adresu foto-video@mesdarom.lt ir Jūsų užfiksuotos akimirkos atsiras mesdarom.lt svetainėje.

Nepamirškime savo dėmesio skirti rūšiavimui! Prisiminkime kaip reikia rūšiuoti: http://mesdarom.lt/darom-rusiuok.html

Šiukšles rūšiuokime ne tik rytoj, bet ir kiekvieną dieną. Taip saugosime savo Žemę, savo Gyvybę. Akcijos Darom rėmėjai įvairiais būdais skatina atkreipti dėmesį į šiukšlių rūšiavimą.

Prisma skatina savo pirkėjus rūšiuoti. Pirmieji Lietuvoje taros supirkimo automatai įrengti prekybos centre Prisma Vilniuje, PPC „Ozas“ bei Prismoje Kaune , PC „Banginis“. Čia gyventojai gali atnešti stiklo tarą, paženklintą depozito ženkliuku bei ją priduoti. Buteliai sumetami į automatą, išduodamas čekis, su kuriuo klientas atsiima pinigus Prismos infocentre. Daugiau informacijos galite parsisiųsti čia.

TetraPak rengia konkursą, kurio metu skatinama rūšiuoti kartonines pieno bei sulčių pakuotes. Rūšiuodami jas gausite perdirbto popieriaus, o konkurso nugalėtojai bus apdovanoti specialiais prizais. Plačiau apie tai čia ir čia.

Jau visai priartėjus prie akcijos organizavimo finišo tiesiosios norime padėkoti komunalininkams. Be jų ši akcija neabejotinai neįvyktų. Plačiau apie tai čia: http://mesdarom.lt/mesdarom-naujienos/1 ... ojame.html

Dėkojame mūsų pagrindiniams partneriams Nokia ir Omnitel, kurių dėka akcijos savanoriai galėjo žymėti nelegalius šiukšlynus ir prisidėti prie Lietuvos švarinimo.

Taip pat dėkojame valstybinėms institucijoms, kurios prisidėjo prie akcijos įgyvendinimo: Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijai, Lietuvos savivaldybėms, seniūnijoms, urėdijoms bei visiems kitiems.

O didžiausią padėką reiškiame Jums, visiems Lietuvos žmonėms, kurie tiki švarios Mūsų Žemės idėja, kurie nori prisidėti padedant išlaisvinti gamtą nuo atliekų.

Iki susitikimo rytoj 10 valandą! Lauksime Jūsų.
Vieningai už Gyvybę.

www.mesdarom.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Darom'11
StandartinėParašytas: 2011-04-17, 09:00 
Atsijungęs
SkIP narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-09-19, 14:51
Pranešimai: 402
Aciu visiems sauniai padirbejusiems penktadieni ir sestadieni :good:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

cron
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007